Willems Tuinmachines - Bomen, planten, heggen

014 81 40 78    

Bomen, planten, heggen

Boomzagen

Dat STIHL uitgegroeid is tot het meest verkochte merk benzinekettingzagen, is geen toeval. Sinds meer dan 90 jaar zijn de STIHL kettingzagen synoniem voor uitmuntendheid, vermogen en know-how, dankzij onze jarenlange ervaring. Elke dag vergemakkelijken onze kettingzagen het werk voor de gebruikers ervan, dankzij ongeëvenaarde kwaliteit en hoogstaande technologie. Ongeacht de omstandigheden of het soort werk, we hebben dé kettingzaag die aangepast is aan al uw vereisten, om uw werk te vereenvoudigen, maar vooral met plezier uit te voeren. Of u een particuliere gebruiker, landbouwer, tuinaanlegger, boomverzorger, houthakker,… bent, bij STIHL beschikt u over een breed assortiment van kettingzagen, dat aan al uw wensen zal voldoen.

logo-Stihl
ego logo

Top

Buxus- en heggenscharen

STIHL heggenscharen en heggenscharen op steel zijn echte specialisten overal waar u ze nodig heeft. STIHL heggenscharen zijn speciaal ontworpen voor het park-en landschaponderhoud en grote privéterreinen. De STIHL heggenscharen op steel zijn door hun grote reikwijdte de ideale aanvulling op de klassieke heggenscharen. Met de STIHL heggenscharen op steel kunt u vanaf de grond gemakkelijk en veilig takken zagen. De nieuwe STIHL elektrische heggenscharen voor gebruik rond het huis overtuigen door een optimaal vermogen.

logo-Stihl
logo-Honda
ego logo

Top

Bladblazers en -zuigers

Bladblazers van STIHL laten niet alleen bij openbare massabijeenkomsten een schone indruk achter. Ook kleine percelen moeten worden bevrijd van blad of gemaaid gras leveren zij grootse prestaties. Evenals de STIHL bladzuigers, die gras en bladeren opzuigen en het materiaal fijn hakselen.

logo-Stihl
logo-Honda
ego logo

Top

Combisysteem

Met slechts één combi-apparaat zo veel mogelijk verschillende werkzaamheden op het perceel uitvoeren en hierbij zeer mobiel zijn - dat is het idee achter het STIHL CombiSysteem: een combimotor plus vele combigereedschappen maken dit mogelijk. U kunt kiezen tussen diverse combinaties van motor, handgreep en gereedschap - en de combinatie op elk tijdstip met extra gereedschappen aanvullen.

logo-Stihl
logo-Honda
ego logo

Top

Hakselaars

De krachtige tuinhakselaars en versnipperaars van STIHL verwerken al het organisch afval van uw tuin zoals takken, gemaaid gras en plantenresten. Dit verkleint niet alleen het volume van het tuinafval maar het hakselmateriaal is bovendien uiterst geschikt om te gebruiken om als bodembedekker, compost of meststof. Een hakselaar gebruiken is daarom duurzaam en voordelig. Welke hakselaar u best kiest hangt onder andere af van uw voorkeur van het soort aandrijving en de verhouding hard en zacht materiaal dat u wenst te hakselen.

 

ONTDEK ONS GAMMA VAN ELIET EN STIHL

logo-Stihl_200x0
logo-Eliet

Top

Houtklievers

Krachtige klievers, brengen grote klussen terug tot kleine karweitjes die gemakkelijk te hanteren. Wij bieden een ruim aanbod aan houtklievers van BALFOR.

logo-Balfor

Top

Beschermkledij

Actieve en passieve veiligheid gaan bij STIHL consequent hand in hand. Voor actieve veiligheid zorgen de modernste technieken en de hoge kwaliteit van onze motormachines. Ons programma van toebehoren biedt ons passieve veiligheid. Dit zorgt voor een optimale aanvulling op de technische veiligheidskenmerken. De persoonlijke veiligheidsuitrusting van STIHL reduceert niet alleen de kans op letsel, maar voorkomt ook gezondheidsrisico's door klimaatinvloeden. Bij de STIHL veiligheidskleding wordt zeer veel waarde gehecht aan een hoog draagcomfort.

logo-Stihl

Top

Wenst u meer informatie of hebt u nog een vraag? CONTACTEER ONS

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.