Willems Tuinmachines - Gazononderhoud

014 81 40 78    

Gazononderhoud

Grasmaaiers

Een mooi en net gazon - weinig inspanningen. Grasmaaien zou een plezante klus moeten zijn. Voor een klein gazon van enkele m² tot … hebben we voor u de meest geschikte machine.

 

Ons assortiment:

  • Elektrische, benzine of accu
  • Duwers of zelftrekkers
  • In kunststof, aluminium of plaatstaal

Grasmaaiers met specifieke kenmerken zoals meskoppeling, mulching, vario, hydrostatisch, rotostop zijn in ons gamma aanwezig.

Maak uw keuze uit onze topmerken HONDA, STIHL, GRIN EN EGO.

logo-Honda_200x0
logo-Stihl_200x0
grin logo
ego logo

Top

Zitmaaiers

Waarom lopen als u kunt rijden

Voor grotere grasvelden is een zitmaaier een goede keuze

Het bespaart tijd en moeite ,en geeft u ook wat extra plezier.

Zitmaaiers zijn uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen

 

Ons assortiment:

  • Benzinemotoren
  • Met opvangbak of mulching

Maak keuze uit onze topmerken HONDA, STIHL, STIGA EN EGO.

logo-Honda
logo-Stihl_200x0
logo-Stiga
ego logo

Top

Robotmaaiers

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De robotmaaier neemt het meeste werk van u over. Eénmaal geprogrammeerd maait de robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar uw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heeft u altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat u uw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

Het plaatsen kan door ons gebeuren of je kan dit zelf doen aan u de keuze.

Breng gerust uw tuinplan mee tijdens uw bezoekje in onze winkel

Wij hebben de topmerken HONDA en STIHL in ons gamma.

logo-Honda
logo-Stihl_200x0

Top

Verticuteerders

De elektrische en benzine verticuteermachines verwijderen mos, vilt en onkruid en zorgen zo voor een verluchting van de bodem. Water, zuurstof en voedingsstoffen kunnen zo opnieuw tot de graswortels dringen. Het gras wordt sterker en mooi groen. U verticuteert uw gazon best één a twee keer per jaar voor een optimaal effect.

We hebben dit voor de particuliere als voor de professionele gebruiker met de geharde messen van ELIET.

We hebben in ons assortiment de topmerken STIHL en ELIET.

logo-Stihl_200x0
logo-Eliet

Top

Kant- en bosmaaiers en grastrimmers

Op moeilijk terrein en vooral overal waar de grasmaaier niet bij kan, zijn de kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers in hun element. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend : van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas. Verschillende vermogensklassen vergemakkelijken de keuze van de machine, afhankelijk van de toepassing ervan

Met de elektrische kantenmaaiers kunt u zich reeds op het volgende weekend in de tuin verheugen. U was immers nog nooit zo snel klaar met de delicate werkzaamheden aan bloemperken en gazonkanten.

 

We hebben in ons assortiment de topmerken STIHL, HONDA EN EGO.

logo-Stihl
logo-Honda
ego logo

Top

Kantsnijder Eliet

Het lijkt geen twijfel dat een gazon pas ten volle zijn uitstraling krijgt als ook de boorden perfect zijn geknipt. De kwaliteit waarmee de grasboord is afgewerkt, straalt af op het volledige gazon. Zorg daarom als professionele tuinaannemer dat u de kans om uw visitekaartje in een tuin na te laten, niet verknoeit. Opteer daarom voor een kantensnijder van ELIET die u toelaat de hoogste kwaliteit te leveren.

logo-Eliet

Top

Wenst u meer informatie of hebt u nog een vraag? CONTACTEER ONS

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.